Fable : Mezi zloději - Young, Adrienne (Fragment, 2022)
Obstojí mladé dievča vo svete, kde sa hrá podľa mužských pravidiel? Do svojich sedemnástich rokov nepoznala Fable nič iné ako more. Keď ale jej matka zomrie v búrke a vlastný otec ju vysadí na neslávne preslávenom ostrove zlodejov, musí dievča začať bojovať o prežitie.