Klan - Young, Adrienne, 1985-; Kratochvíl, Ondřej (Praha : Fragment, 2019)
Dobrodružný fantasy román o odvahe tvárou v tvár nebezpečenstvu, ktorú musí preukázať mladá Eelyn.
Obsahuje stručné biografické údaje o autorke
Český text
Keywords: americké romány; fantazijné romány; starší školský vek; Young Adult