Požiarnik Sam. Dobrodružstvo na vode (Moja prvá knižka, 2019)
Záchranný čln Neptún je vždy pripravený vrhnúť sa do morských vĺn a pomáhať v núdzi. Uspeje však, aj keď sa neďaleko pobrežia objaví veľryba, ktorá robí všemožné problémy?