Požiarnik Sam. Ľadové problémy (Moja prvá knižka, 2019)
V Newtowne sa koná vianočná slávnosť. Lenže príde nečakaná chumelica a Trevorov autobus v nej zíde z cesty. Podarí sa požiarnikovi Samovi zasiahnuť včas, a zachrániť tak všetkým Vianoce?