Říkej tomu, jak chceš - Kemmerer, Brigid; Šváchová, Helena (Praha : CooBoo, 2021)
Román je ďalšou variáciou na príbeh zbližovania dvoch mladých ľudí, poznačených rodinnými traumami.
Obsahuje stručné biografické údaje o autorke
Český text
Keywords: americké romány; starší školský vek; Young Adult