Kto sa to tu schováva?. Na dvore - McEwen, Katharine; Škovierová, Barbora, 1977- (Praha : Ella & Max, 2021)
Interaktívna knižka sprevádza malých čitateľov od rána do noci dianím na dvore a umožnuje poznávať jeho obyvateľov.
Kartónové listy s vyklápacími okienkami
Keywords: domáce zvieratá; ekológia živočíchov; farmy; hospodárske zvieratá; leporelá; predškolský vek