Budeš môj kamarát? - Schoenwald, Sophie, 1980-; Reitz, Nadine (Ikar, a.s. - Stonožka, 2021)
V parku blúdi malé šteniatko. Psík Ňufko súrne hľadá niekoho, kto sa oňho postará, bude mu hádzať paličku, odmeňovať ho maškrtami a vyženie mu z kožúška drzé blchy. Pomôžeš mu?