Vango. 1. diel, Medzi nebom a zemou - Fombelle, Timothée de, 1973- (Monokel s.r.o, 2021)
Vango je strhujúci príbeh o hľadaní samého seba a dobrodružná výprava naprieč kontinentmi z čias, keď moria križovali parníky a nebo vzducholode.