Fotbalové hvězdy 2007 : + 20 nejlepších Čechů a Slováků - Bäck, Sören; Borell, Kristian; Jakobsson, Jonas; Kaiser, Vlastimil; Palička, Jan; Švéd, Jan (Egmont ČR, s.r.o, 2006)
Kniha obsahuje zaujímavosti a štatistiky o päťdesiatich najlepších futbalistoch sveta a dvadsiatich hviezdach slovenského a českého futbalu.