Záchranná stanica. Rys Leo - Štelbaská, Zuzana, 1978- (Albatros, 2022)
Ďalší napínavý príbeh o záchrane rysa Lea. Zažijete dobrodružstvá, aké v skutočnosti prežívajú záchranári v Zázrivej a dozviete sa, čo ste o týchto vzácnych zvieratách ešte nevedeli.