Snová trilógia. 2, Pán Nemožný - Stiefvater, Maggie, 1981- (Slovart, spol. s r.o, 2022)
Zdroj snovej energie je zablokovaný, vyčerpaný a oslabený. Čo sa stane, ak úplne zmizne, so snívajúcimi a s tými, ktorí sú od nich závislí? Ronan Lynch je pripravený riskovať všetko, aby zachránil snívačov aj vysnívaných aj keby ho to malo zaviesť ďaleko od rodiny a chlapca, ktorého miluje.