Technické památky zemí Visegrádské čtyřky = A Visegrádi négyek országainak technikai műemlékei = Zabytki techniki krajów Wyszehradzkiej czwórki = Technické pamiatky krajín Vyšehradskej štvorky (Informační centrum ČKAIT, 2000)
Súpis vybraných technických pamiatok, technologických zariadení a objektov v krajinách "Vyšehradskej štvorky"