Jas ta joho velyka velokariera - Michalicyna, Kateryna Vasylivna, 1982- (Vydavnyctvo Staroho Leva, 2019)
V tejto knihe sa Jas s nami vtipne podelí o svoje vedomosti o histórii a typoch bicyklov a ukáže nám, že sa naučil kresliť aj svojho dvojkolesového miláčika.