Ovečka : Prečo je dôležité slnko? - Kozłowska, Urszula; Szymańska, Małgorzata; Náhliková, Alica (Bratislava : Príroda, s.r.o., 2012)
Veršované príbehy o ovečke.
Názov z obalu
Kartónové listy
Pravdepodobne preložené z poľštiny
Pre deti od 0 do 2 rokov
Keywords: poézia pre deti; leporelá; predškolský vek