Kolo, kolo mlynské : riekanky a veršovanky pre deti - Dudek, Adolf, 1964- (Ostrava : Bookmedia s.r.o., 2020)
Obľúbené ľudové riekanky, veršovanky a pesničky pre predškolákov.
Keywords: slovenská poézia; riekanky; predškolský vek