Mij tato i zelenyj alihator ta inši istoriji - Strong, Jeremy (Vydavnyctvo Staroho Leva, 2020)
Humorný, ale aj poučný príbeh o tom, aké to je bývať pod jednou strechou s nahluchlou babkou a streleným ocom, ktorý jedného dňa privedie domov opusteného aligátora.