Mis primeras palabras en 4 idiomas : inglés / italiano / francés / espaňol - Lattanzi, Catia; De Filippo, Maria; Ercole, Elena (Editorial De Vecchi, 2001)
Listujte v tejto knihe, prezerajte si obrázky, čítajte, píšte, vyfarbujte: keď sa dostanete na koniec... Budete vedieť viac ako tisíc slov na hranie s deťmi, ktoré nehovoria vaším jazykom.