Oči a rýmy : nočné piesne kamenného mesta - Ondrejička, Erik, 1964- (Prokat, 2010)
Multimediálny projekt nočnej mestskej poézie súčasnéjho slovenského básnika, doplnený o špeciálne skomponovanú džezovú hudbu Miloša Železňáka a ilustrácie Petra Uchnára a Juraja Viteka.