Konec světa se prý nekonal - Ouředník, Patrik, 1957- (Torst, 2018)
Osud hlavného hrdinu Gasparda, niekdajšieho poradcu najhlúpejšieho amerického prezidenta všetkých čias, sa prelína s minulosťou a prítomnosťou nepoučiteľného ľudstva. Knihu autor napísal vo francúzštine.