Darda - Dousková, Irena, 1964- (Druhé město, 2011)
Voľné pokračovanie bestselleru Hrdý Budžes a Onegin bol Rusák sa odohráva v súčasnosti, keď hlavnú hrdinku stretávame už ako vydatú ženu, matku dvoch detí.