Pop-Up Birds - Cowan, Laura (Usborne Publishing Ltd, 2021)
Od vznášajúcich sa kolibríkov a tancujúcich ružových plameniakov až po potápajúce sa tučniaky a sovy rozprestierajúce krídla pred vašimi očami.