Baby's very first. Slide and see Dinosaurs - Baggott, Stella (Usborne Publishing Ltd, 2016)
Hľadajte tri mláďatá dinosaurov, ktoré sa vyliahli z vajíčok, sledujte pterodaktyly lietajúce vysoko na oblohe a pozorujte, ako hladný T-Rex požiera svoju večeru. Skvelá kniha na rozvoj základných motorických zručností a koordinácie oko-ruka.