Peppa Pig. Peppa and her Golden Boots - Astley, Neville; Baker, Mark, 1959- (Peppa Pig, 2018)
Pani Duck ukradla Peppe špeciálne zlaté gumáky a teraz nemôže súťažiť v súťaži v skákaní cez kaluže. Podarí sa Peppe a jej kamaratom získať gumáky včas späť?