Peppa Pig. Happy Birthday Peppa! - Astley, Neville; Baker, Mark, 1959- (Peppa Pig)
Peppa má narodeniny a veľmi sa teší. Bude párty - s darčekmi, hrami a tortou. Dokonca bude aj špeciálna show od Magic Daddy. Abrakadabra! Splní sa Peppe narodeninové želanie, keď sfúkne sviečky?