Peppa Pig. Peppa the Pirate - Astley, Neville; Baker, Mark, 1959- (Peppa Pig, 2019)
Peppa a jej priatelia si užijú veľa zábavy pri hre na pirátov v dome Dannyho Doga, najmä keď ich dedko Dog vezme na špeciálnu pirátsku misiu