Moomin Words : Tummytime - Jansson, Tove, 1914-2001 (Penguin, 2020)
Skladacia knižka s harmonikou, ktorá pomáha posilňovať bruško, chrbát, krk a ramená bábätka. Výrazné vzory a vysoko kontrastné farby sú navrhnuté tak, aby pomohli stimulovať rozvíjajúci sa zrak dieťaťa.