What's in the Egg? : Pop-up Book - Biederstädt, Maike (Prestel Publishing Ltd, 2020)
Nasledujúce stránky obsahujú prekvapenia, pretože každá stránka sa otvára a odhaľuje iné zviera a druh vajíčka, z ktorého pochádza.