The finger sports game - Tullet, Hervé, 1958-
Interaktívna kniha s vyrezanými dielikmi, ktoré sú ideálne na rozvoj vizuálneho povedomia, kreativity a predstavivosti. Obsahuje kartónové listy, ktoré sú ideálne pre malé ručičky na držanie a otáčanie. Povzbudzuje mladých, aby si cvičili jemné motorické zručnosti v kontexte humoru a hry