CH jako Chobotnice - Ptáčková, Jindřiška, 1943- (Abeceda není věda, 2011)
Jednoduché riekanky venované písmenu CH. Vzdelávacia pomôcka na čítanie a obohatenie slovnej zásoby detí, podporuje logické myslenie.