Keď sadá súmrak - Bryndza, Robert, 1979- (Lindeni, 2021)
Kate a jej kolega Tristan Harper dostanú prvý veľký prípad. Novinárka Joanna Duncanová zmizla pred dvanástimi rokmi po tom, ako odhalila politický škandál. Väčšina ľudí vrátane polície už jej hľadanie vzdala, ale Joannina matka sa vzdať nemieni.