Karpaty! : potulky po skutočnej i vymyslenej krajine - Púček, Ján, 1987- (E.J, 2022)
Táto knižka ponúka zápis všedných dní prežitých uprostred nevšednej krajiny, v ktorej sa obyčajná prechádzka za dedinu mení na dobrodružstvo alebo na výlet do minulosti plný nečakaných súvislostí.