City v city : kreslené interlingválne homonymá - Lukovicsová, Petra, 1980-; Hoffstädter, Jana H., 1980- (E.J, 2018)
Homonymá sú slová rovnakého znenia, ale iného významu. V tejto knižke nájdete takzvané nepravé homonymá, nazývané aj homografy, teda slová, ktoré sa rovnako píšu, nie vždy sa aj rovnako vyslovujú.