Nezábudka. Prvá časť, Čo na svetle nevidno - Gier, Kerstin, 1966- (CooBoo, 2022)
Quinn je najpopulárnejší chalan v škole. Po nehode vidí veci, ktoré nepatria do tohto sveta. Komu sa zdôveriť, keď si všetci myslia, že mu preplo? Zrazu sa objaví Matilda, na ktorej mu záleží tak málo, že jej povie o rozprávajúcich sochách a vyškerených lebkách, ktoré ho prenasledujú. Ďalšie udalosti ich katapultujú do dobrodružstva plného nebezpečenstiev.