Marvel Action : Spider-Man. [2], Pavúčia naháňačka - Burnham, Erik; Lee, Shawn (Marvel, 2022)
V tak trochu bláznivej Pavúčej naháňačke sa Spider-Man postupne musí stretnúť s desivým Looterom, kedysi geniálnym vedcom, ktorý objavil meteorit z vesmíru, a taktiež s nebezpečným lovcom Kravenom.