Neobyčajné deti slečny Peregrinovej. Piata kniha, Vtáčia konferencia - Riggs, Ransom, 1979- (Lindeni, 2022)
Jakoba poverili dôležitou úlohou dopraviť najnovšiu členku rodiny neobyčajných Noor Pradeshovú do bezpečia, ktoré jej môže poskytnúť len tajomná V. Noor sa týka prastaré proroctvo, ktoré predpovedá krvavú apokalypsu.