Ako nájsť vraha. 3, Kto druhému hrob kope - Jackson, Holly, 1992- (Slovart, spol. s r.o, 2022)
Pip sa chystá na univerzitu, ale stále sa nevie spamätať z toho, ako sa skončilo jej posledné vyšetrovanie. Jej podcast o skutočnom zločine sa stal virálny, a tak je celkom zvyknutá na vyhrážky smrťou, ktoré dostáva online. No aj na ňu pôsobí nezvyčajne jeden anonym, ktorý jej neustále kladie rovnakú otázku: Kto bude hľadať teba, keď zmizneš ty?