Práca snov : Keď vyrastiem, budem.... Baví ma šport - Martin, Steve, 1962- (Slovart, spol. s r.o, 2022)
Vďaka tejto knihe môžeš prežiť typický deň 25 ľudí, ktorí pracujú v oblasti športu. Zistíš, čo celé dni porába plavčík, ako sa stať športovým fotografom, čo si vyžaduje práca trénera a mnoho iných zaujímavostí. Kniha plná užitočných faktov ti predstaví pestrú škálu fantastických povolaní od profesionálneho tanca a svišťania po horských chodníčkoch na bicykli až po inštruktora plávania a mechanika pretekárskych áut.