Úžasná Plochozem. Sestry strigy - Pratchett, Terry, 1948-2015 (Slovart, spol. s r.o, 2022)
Babka Paprčivá a jej kolegyne z čarodejného fachu sa presvedčia, že strkať zahnuté nosy do politiky je omnoho zložitejšie, ako by človek očakával po prečítaní diel istých dramatikov. Aj tak sa však čarodejnice idú pretrhnúť, aby na trón zasadol ten správny panovník. Len či sa tentoraz múdre ženy nepomýlili.