V ríši víl a škriatkov : Povesti z Britských ostrovov - Oravcová, Marianna (Slovart, spol. s r.o, 2022)
Autorka prerozprávala povesti z Anglicka, zo Škótska, z Walesu aj Írska prístupnou formou pre mladších čitateľov.