Čudná príhoda so psom uprostred noci - Haddon, Mark, 1962- (Lindeni, 2022)
Vtipný, no zároveň dojímavý a fasinujúci príbeh pätnásťročného chlapca s Aspergerovým syndrómom, ktorý jedného dňa nájde na dvore zavraždeného susedkinho psa a rozhodne sa vraha vypátrať na vlastnú päsť