13 rozprávok z krajiny čarodejníc, drakov a upírov - Moquet, Laurence; Saver, Mireille; LahousseVekemans, Carine; Piatti, Virginie; Machon, Corinne; Taboni Misérazzi, Jeanne (Viktoria Print, 2012)
Zábavné a napínavé rozprávky o čarodejniciach, drakoch a milých upíroch.