Moje krásne rozprávky. Prvá kniha - Borovcová, Magdalena; Stankovianska Hrčková, Jana (Bratislava : Don Bosco, 2015)
Kniha obsahuje tri rozprávky: Soľ nad zlato, Červenkráľ a Žltovláska, Divotvorný hrnček.
Na zadnej predsádke: spoločenská stolová hra
Obsahuje 3 rozprávky
Keywords: slovenské rozprávky; mladší školský vek