Snežné víly - Machon, Corinne; Misérazzi, Jeanne Taboni; Desfour, Aurélie; Major, Lenia; Bertholet, Claire; Etienn, Laetitia; Piatti, Virginie; Vallat, Christelle; Belin, Sophie; Coalman, Ella (Viktoria Print, 2015)
Rozprávky o snežných vílach, ale aj o prírode a zvieratkách v zime, o priateľstve, ktoré zahreje srdce, a tiež o veselých oslavách v kráľovstve víl.