Prípad pre teba a Tigrí tím. Ohnivé oko - prísne tajné! - Brezina, Thomas, 1963- (Tigrí tím, 2022)
Tigrí tím sa vybral na Havaj. No miesto pokojného dovolenkovania kamaráti zažili počas výletu loďou desivé dobrodružstvo. V búrke odrazu na oblohe zažiarilo jediné oko, ktoré sa zmenilo na ohnivú guľu a takmer podpálilo loď.