Psia škola kocúra Červenochvosta - Futová, Gabriela, 1971- (Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, 2019)
Červenochvost je malý bezbranný kocúrik. Má len dva mesiace, a preto sa musí naučiť všetko, aby dokázal prežiť v jednom byte s dvoma psími potvorami. V tejto knižke sa dočítate, že psia škola bola pre Červenochvosta naozaj búrlivá.