A smutek utek - Míková, Marka, 1959- (Bludiště (Cesta domů), 2016)
Osem krátkych príbehov o rôznych situáciách, keď nás prepadne v živote smútok a tiež o tom, ako s ním naložiť, aby nás príliš netrápil.