Bájne bytosti - Pipe, Jim, 1966-; Lesná, Margita (Praha : CooBoo, 2012)
Magické tvory a bytosti striehnu na tajomných miestach celého sveta.
Preložené z angličtiny
Pre čitateľov od 8 rokov
Keywords: bájne stvorenia; publikácie pre deti