Kosmické proudy - Asimov, Isaac, 1920-1992 (Trifid, 2009)
Krajina je rádioaktívna a život na nej je možný len v rezerváciách. Najžiadanejším tovarom vo vesmíre je florinský kyrt. Dve najmocnejšie planéty Sark s Trantorom bojujú o nadvládu Vesmíru.