Únikovka : Únik... zo strašidelného domu - Schumacher, Jens, 1974- (Ella & Max, 2022)
Neuvážená stávka ťa jednej temnej noci zavedie do starobylého vidieckeho sídla, opradeného najrôznejšími strašidelnými povesťami. Neohrozene vstúpiš do útrob domu, no prepadne sa pod tebou podlaha. Ocitneš sa v tmavej pivnici. Okolo teba sa ozývajú tajomné zvuky? Skutočne ich počujes? Neklame ta sluch?