Denník odvážneho bojka. 9, Dlhá cesta - Kinney, Jeff, 1971- (Ikar, a.s. - Stonožka, 2020)
Rodinný výlet Heffleyovcov sa začne sľubne, ale problémy na seba nedajú dlho čakať. Záchody na pumpách, šialené čajky, ťuknutý nárazník a agresívne prasiatko Gregovi na nálade veľmi nepridajú. Aj z najhoršieho výletu sa však môže vykľuť nezabudnuteľné dobrodružstvo.